Nëna Naile Kllokot

61050 Kllokot, VITI, Republika e Kosovës

Viti
Telefoni: +381 (0) 280 385 555
Fax: +381 (0) 280 385 101
Website: http://www.nenanaile.com

Qendra për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim “Nëna Naile” është e pasur me ujë të pashterrshëm i cili përmban të gjitha elementet e nevojshme për rehabilitimin e sëmundjeve të ndryshme.

Duke u bazuar në hulumtimet e kohëve të fundit ku potencohet gjithnjë e më tepër rëndësia dhe roli preventiv i Banjës, ne ua ofrojm mundësin e shërimit dhe rehabilitimit pranë Banjës sonë “Nëna Naile” në Kllokot.

Përveç terapive natyrale me ujë termomineral dhe peloidë, Qendra për Mjekësi Fizikale dhe Rehabilitim “Nëna Naile” ofron edhe terapitë më të sofistikuara shëruese dhe rehabilituese.

Në kuadër të kompleksit QMFR “Nëna Naile” përveq terapive të njohura fizikale ju ofrojmë edhe Masazhën nga stafi profesionist dhe me përvojë shumëvjeçare.Punon 24 orë

Harta

Nëna Naile Kllokot