2 Kitarrat Boutique Hotel Spa

Lagjia nr.1 Shetitorja “Taulantia”

 

Durrës
Telefoni: +355/52909070 , +355/52909071, +355/684050555

I pari dhe i vetmi hotel ne Shqiperi ne llojin e tij .Punon 24 orë

Harta

2 Kitarrat Boutique Hotel Spa