ABD Sofa Chair

Ahmet Krasniqi 15, Arberia Complex

Prishtinë
Telefoni: 038/767-911, 045/505-191
Website: abdshop.net

abd u krijua në vitin 2012 si rrjedhojë e një bashkëpunimi të PO-Group me disa kompani në Itali, SHBA, Zvicër dhe vende të tjera. Për pasurimin e tregut kosovar me produktet më të njohura nderkombetarisht, showroomi ynë ofron:
• zgjidhje e mrekullueshme mobiljesh,

• mobilje italiane për shtëpi dhe zyre,

• moblijet e bëra me porosi të projektuar,

• parket me cilësi të lartë dhe me shumë lloje druri,

• produkte sanitare me dizajne të ndryshme,

• dhe produkte tjera.Harta

ABD Sofa Chair