ADA Dent

Nëna Tereza lokali nr 4F

Fushë Kosovë
Telefoni: 038/725-375,044/186-763

Shërbimet :stomatologji, sëmundjet e dhëmbit, kirurgji orale dhe maksillofaciale, radiologji digjitale (ortopantomografi), ortodonci, paradontologji (sëmundjet e mishrave të gojës), potetikë, intervenime kirurgjike në gojë dhe fytyrë.Orari i Punës: 10:00-19:00

Harta

ADA Dent

Shërbimet :stomatologji, sëmundjet e dhëmbit, kirurgji orale dhe maksillofaciale, radiologji digjitale (ortopantomografi), ortodonci, paradontologji (sëmundjet e mishrave të gojës), potetikë, intervenime kirurgjike në gojë dhe fytyrë.

ADA Dent