AL Dizajn

Rr. Bajrram Bahtiri nr.41

Prishtinë
Telefoni: 044/383-514

Mobileria e njohur Al Dizajn me një traditë të gjatë në lëminë e prodhimit të orendive shtëpiake, prodhon kuzhina, dhoma dite, dhoma gjumi, paradhoma, komodina, enteriere të ndryshme sipas porosive me dizajne të ndryshme.

Al Dizajn ju siguron transportin dhe montimin falas në gjithë territorin e Kosovës. Poashtu kompania mirëpret kërkesa të ndryshme specifike sipas nevojave tuaja duke shfrytëzuar dizajnerët në krijimin e ideve tuaja.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 10:00-20:00

Harta

AL Dizajn

Al Dizajn ju siguron transportin dhe montimin falas në gjithë territorin e Kosovës. Poashtu kompania mirëpret kërkesa të ndryshme specifike sipas nevojave tuaja duke shfrytëzuar dizajnerët në krijimin e ideve tuaja.

AL Dizajn