Alba Qeramika

Rr. Kilometri IV, Magjistralja Prishtinë – Ferizaj

Prishtinë
Telefoni: Prishtinë: 049/206-060, 049/807-840, 044/315-997, Pejë: 049/205-050
Website: http://albaqeramika.com/kontakti

Kjo kompani është themeluar në Pejë nga SEJFULLAH DEÇANI në vitin 1993 fillimisht me emrin DEVAL. Veprimtaria kryesore ishte tregtia me pllaka të qeramikes. Ne vitin 1997 si veprimtari shtesë ishte edhe prodhimi i vaskave dhe enëlarseve prej mermerit. Me emrin e sotëm ALBA QERAMIKA, kompania ka vazhduar veprimtarinë që nga viti 2000. Bashkëpunojmë me prodhuesit më të njohur të pllakave të qeramikes dhe porcelanit nga Italia dhe Spanja. Njëherit jemi importuesit më të mëdhenjë të këtyre produkteve nga Italia.
Që nga viti 2011 kemi filluar bashkëpunimin edhe me prodhuesin e njohur botëror të pllakave dhe materialeve hidrosanitare Roca nga Spanja – Barcelona .
Kompania tani udhehiqet nga Fisnik Deçani, qëllimi kryesor i të cilit , dhe i gjithë stafit të tij, është avancimi i metejmë i kompanisë duke pasur në qendër klientin dhe plotësimin e kërkesave të tij.
Në këtë drejtim Alba Qeramika ka përuruar edhe objektin e ri në vitin 2011 i cili gjindet ne kilometrin 4-të magjistrales Prishtinë – Ferizaj me qëlllimin që të jetë sa më afër klientëve dhe prezentimit sa më të mirë të produkteve tona drejt klientëve potencial.Harta

Alba Qeramika