Alba Tours

Bulevardi i Pavarësië Nr. 39

Gjilan
Telefoni: 280/326-303
Website: www.akvatours-ks.com

Afër fluturimeve Charter nga Gjermania, Zvicra, Austria, Italia për në Prishtinë, Tiran dhe Shkup, Alba Tours ofron edhe fluturime për në mbarë Botën cmimet me te lira me teknologjinë më të mirë deri tani AMADEUS .
Aranzhmane Turistike :
Ofrojmë aranzhmane turistike në të gjithë botën me përgjegjsi dhe sinqeritet si në Turqi, Shqipëri, Mal të Zi , Egjipt , Dubai, Kroaci, Qipro, Maldive, Spanjë e shumë vende turistike në mbarë botën.

Hotele :
Tek ne mund të bëni rezervim deri në 15.000 destinacione dhe keni zgjedhje 92.000 hotele mbarë botën .Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-20:00

Harta

Alba Tours