Alfa Group

Veterrnik

Prishtinë
Telefoni: 044/316-218

Alfa Group është kompani shumë e suksesshme e cila operon në Kosovë me përfaqësinë e brendeve shumë të njohura botërore të produkteve të keksarinave siç janë Evedel nga Polonia dhe Seeberger nga Gjermania, produktet e kompanisë me cilësinë që kanë vazhdojnë të dominojnë në tregun tonë si produktet më të kërkura nga klientët. Alfa Group bënë shpërndarjen e produkteve të saj në tërë territorin e KosovësHarta

Alfa Group

Tregtia me shumicë  e mallrave ushqimorë, tregtia me pakicë në dyqane të specializuara ku kryesishtë shitet ushqimi.

Alfa Group