Alhambra Te SYLA

Shadërvan

Prizren

Alhambra ose ndryshe TE Syla, është ndër vendet më të rekomanduara në Kosovë që ju mundëson ushqime tradicionale Ballkanike me specialitete nga skara.Harta

Alhambra Te SYLA

Te Syla ju ofron specialitet nga skara me lokacionin në qendër të Prizrenit Shadërvan, afër lumit ju mund të shijoni menyn e begatshme dhe shume të shishme.

Alhambra Te SYLA