Amadeus Group

Zona Industriale (pranë Maxi Market 1)

Fushë Kosovë
Telefoni: 038/601-355
Fax: 038/601-455
Website: http://www.amadeus-group.com/

Amadeus Group S.A, lider i energjisë alternative në Ballkan, grupim i bizneseve në distribucionin dhe servis për: motorët dhe aplikimet e tyre, centralet e energjisë diesel, pompa industriale për centrale hidrike, termike nukleare – Sistemet elektrike motorgjeneratore – Sisteme të injeksionit të naftës filtrimit dhe teknologjitë relative – Ups, Stabilizatorë, Sisteme industriale dhe rezidenciale të automatizave dhe mbrojtjeve elektrike.Harta

Amadeus Group