Amideli

Prishtinë
Telefoni: 04483 33 93

Amideli është një shpërndarës i shumë ushqimeve ,që ju sjell ju ushqime të freskëta, nga restaurantet e  juaja të preferuara në shtëpinë, zyrën, ahengun apo kudo që ju do të dëshironit. Ne përpiqemi të bëjmë një ndryshim në jetën tuaj gjersa ju ofrojmë shërbime të larta dhe komoditet , ushqime me cilësi .

 

 Harta

Amideli

Bëjm dërgimin e ushqimit prej shumë restauranteve deri në shtëpitë apo zyret tuaja kudo në Prishtinë. Për më shumë vizitioni www.amideli.com

Amideli