Amre

Magjistralja Prishtinë – Shkup

Lipjan
Telefoni: 038/581-600 , 038/581-601
Fax: 038/581-602
Website: www.amre-group.com

Firma “AMRE” u themelua në vitin 2000 nga z.Rrahim Spahiu me seli në qytetin e Lipjanit-KOSOVË, 10 Km larg nga Prishtina në autostradën për Shkup.Atë vit kemi pasur një sallonë ekspozite për mobiljet tona prej 350 m2, por tani ne kemi arritur duke punuar me mobile të produktëve të cilësisë më të lartë nga kompanitë më të njohura Italiane, mobilje moderne, luksoze dhe ato klasike.

Firma jonë tani ka një sallon për ekspozimin e mobiljeve prej 6.200 m2 dhe depo 5.500 m2, dhe është një nga kompanitë më të organizuara në Kosovë në Sektorin e mobiljeve, ne gjithashtu kemi një organizim  të mirë në mobilimin në masë, ku kemi mobiluar disa Hotele të mëdha dhe Villa Prezidenciale kemi patur sukses të madh në sektorin e Mobilimit.

Përpos sallonit ekspozues dhe Mobilimit në masë mobiljet tona i kemi të ekspozuara edhe ne 25 pika të shitjes në Kosovë.Serioziteti dhe cilësia e kompanisë tonë është e njohur në vendin tonë, ne konsiderohemi si një kompani me sukses dhe me seriozitet edhe në Amerikë, Evropë dhe Azi.Harta

Amre