Apartment 196

Qyteza Pejton

Prishtinë
Telefoni: 049/196-600
Website: http://www.apartment196.com/

Apartament 196 është një barkafe nate e vendosur në Qarkun Pejton-Prishtinë

Me mjedisin e tij të veçantë dhe qasjen pozitive ne përpiqemi për të bërë njerëzit të ndjehen si ata janë në APARTAMENTIN tyre .. Kjo është motoja jonë. Si ndryshon bota e përditshme ne jemi duke i dhënë më të mirën e vetes për të bërë ndryshime dhe risi në barin tonë.Orari i Punës: 08:00-24:00

Harta

Apartment 196