Apollo

Rr. Nikola Parapunov 27/3-5

Prishtinë
Telefoni: +38923092958, +38923092 995
Fax: +3892/3092958, +3892/3092 995
Website: www.apollo.com.mk

Në dekadën e dytë të ekzistencës së saj, Apollo është një kompani e specializuar për distribuimin e materialeve harxhuese për printerat në Maqedoni dhe shtetet fqinje.

Duke ofruar në kontinuitet një miks të shkëlqyer të çmimeve konkurente, paletës së llojllojshme të produkteve, zgjidhje të shkëlqyera nga IT për probleme të printerëve, Apollo ia arrin ti kënaqe nevojat e klientëve të vetë në fushën e printimeve kancelarike.

Nga paleta bazike shesim tonera kompatibël dhe origjinal, kertrixha, ribona, kaseta për fotokopjues, filma për faksa etj.

Përveç tjerave, ofrojmë materiale recikluese, printera, mediume magnetike, Pilot penkalla, letër etj.

Ju ftojmë për një bashkëpunim të gjatë dhe të sinqertë duke nderuar njëri tjetrin.

Ekipi i ApolloHarta

Apollo