Ar Dizajn

Rruga Bajram Bahtiri Nr 41

Prishtinë
Telefoni: 044/623-736

Kompania e njohur Ar Dizajn prodhon kuzhina, dhoma, dhoma gjumi, paradhoma, komodina, enteriere të ndryshme sipas porosive me dizajne të ndryshme.

Ar Dizajn ju siguron transportin dhe montimin falas në gjithë territorin e Kosovës. Poashtu kompania mirëpret kërkesa të ndryshme specifike sipas nevojave tuaja duke shfrytëzuar dizajnerët në krijimin e ideve tuaja.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-20:00 h

Harta

Ar Dizajn

Kompania e njohur Ar Dizajn prodhon kuzhina, dhoma, dhoma gjumi, paradhoma, komodina, enteriere të ndryshme sipas porosive me dizajne të ndryshme.

Ar Dizajn ju siguron transportin dhe montimin falas në gjithë territorin e Kosovës. Poashtu kompania mirëpret kërkesa të ndryshme specifike sipas nevojave tuaja duke shfrytëzuar dizajnerët në krijimin e ideve tuaja.

Ar Dizajn