Aralco

Fshati Bujnovc

Dardanë
Telefoni: 044/132-573
Fax: 0280/324-776
Website: www.kika-ks.com

Aralco posedon fabrikën e ujit KIKA. Vetitë e ujit “Kika” çdo ditë e më tepër po e vlerësojnë konsumatorët sepse ata që e përdorin këtë ujë nuk dotë kenë më pas probleme me gurë në organizëm (në veshka dhe në idhzë) pasi që uji Kika është ujë i pangopur kështu që i tretë gurët , bënë tretjen e ushqimit si dhe ndikonë në enët e gjakut. Kualiteti i ujit vërehët edhe nga rezultatet e analizave fiziko-kimike të kryera në institutet e ndryshme .Uji natyral ekologjikë “Kika” është i patrajtuar kimikisht por në procesin e ambalazhimit bëhët vetëm filtrimi dhe trajtimi bakteriologjikë me rreze “UV” për këtë arsye edhe e kemi emërtuar ujë natyral ekologjikë çka do të thotë se ruhet kualiteti i lartë i ujit dhe radhitet në ujërat me cilësi shumë të lartë të ujërave natyrale ekologjike . Uji mirret nga burimet e maleve të Kikës në lartësi mbidetare 1156 m dhe sjellet deri te fabrika në lartësi mbidetare 730 m .Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-16:00

Harta

Aralco