Arte Nuovo Gallery

Kompleksi Evropa ( Prapa Sinan Pashes )

Prizren
Telefoni: 044/242-092
Arte nuovo gallery është shoqatë joqeveritare e themeluar në Prizren dhe ka karakter kulturor. Drejtor ekzekutiv i kësaj shoqate është piktori prizrenas Enver Hoxhaj dhe themeluesit e saj Besmir Krasniqi dhe Senavere Bekteshi. Në këtë lokacion e cila gjendet në qendër të qytetit prapa xhamisë së Sinan Pashës aty ndodhet edhe ateleja personale e piktorit Enver Hoxhaj e cila njëkohësisht shërben si zyre e shoqatës ku në këtë vend bëhen aktivitete të ndryshme kulturore duke filluar nga kurset e vizatimit dhe pikturës e deri te kolonia e piktorëve.
Arte nuovo gallery është pasues i shoqatës Art Fest International ku piktori Enver Hoxhaj ishtë një ndër themeluesit e saj në të cilën vite me rradhë në qytetin e Prizrenit organizuan ekspozita të shumta dhe  kolonia e pikturës,ku piktorë e artistë të ndryshëm nga çdo vit në Prizren pikturojnë në ambijentet e hapura të qytetit, përgjatë lumëbardhit dhe galerisë së qytetit Gazi Mehmet Pashës.


Harta

Arte Nuovo Gallery

Piktori i njohur Enver Hoxhaj bënë realizimin-pikturimin sipas kërkesës dhe shijea tuaj

Arte Nuovo Gallery