Arti Group

Rr Ahmet Krasniqi Dragodan

Prishtinë
Telefoni: 044 594 127 , 045 400 013 , 045 455 059
Website: www.artigroup-ks.com

Arti Group SHPK merret me ndërtim të lartë, momentalisht është duke ndërtuar banesat në Arbëri (Dragodan), të cilat po ndërtohen duke plotësuar të gjitha standardet europiane , me një cilësi dhe kualitet jashtëzakonishtë të lartë .Tani ka filluar shitja e banesave të përfunduara në lagjen e spitalit.Orari i Punës: 08-00 17:00

Harta

Arti Group

Ndërtimi dhe shitja e banesave e lokaleve afariste.

Arti Group