Arting LLC

Rr. Tirana Nr 31 Lakrishte

Prishtinë
Telefoni: 038/748-748, 044/748-448, 049/770-760
Website: www.art-ing.biz

Arting si një ndër kompanitë më të fuqishme në Kosovë mbërthen në vete një qasje shumëdimensionale dhe multi-disiplinore; e përkushtuar gjithmonë për të përmbushur nevojat e klientëve duke ofruar SIGURI, KUALITET dhe INOVACION. Ne synojmë që në projektet tona të arrijmë shkallën më të lartë të përsosmërisë teknike dhe në të njëjtën kohë duke iu përmbajtur standardeve më të larta të praktikave të biznesit. Ne besojmë që këto tipare na bëjnë të jemi të veçantë dhe si të tillë kemi joshur njerëzit më të talentuar për tu bërë pjesë e familjes sonë.
Me ne, Arti dhe Inxhinieria u dashuruan në shikim të parë.
E për ne, “KY ËSHTË VETËM FILLIMI”.
Ju lutemi, përqendrohuni dhe me vëmendje shfletoni faqet në vijim. E pastaj ……pastaj urdhëroni ejani dhe shijojeni jetën në një vepër arti.Harta

Arting LLC