Auto Fellne EuroCom

Magjistralja Prishtine Mitrovicë kilometri i 17-të ( Fshati Stanovc i Epërm )

Vushtrri
Telefoni: 045/524-522, 049/220-210
Website: http://www.facebook.com/AutoFellneEurocom?fref=ts

Euro Com është kompani e cila u themelua në vitin 2009, Auto Fellne Euro Com kryesisht merret me shitjen dhe blerjen e fellneve të llojeve dhe profileve të ndryshme. Kjo kompani ka një ekip profesional në drejtimin e fellneve, ngjyrosjen e tyre, rregullimin dhe salldimin e fellneve, gjithashtu bënë montimin ,balansimin e tyre. Stafi mikëpritës ju mirëpret në çdo kohë duke plotësuar gjithnjë kërkesat tuaja.Orari i Punës: 08:00-21:00

Harta

Auto Fellne EuroCom

Kompania Euro Com ka nje ekip profesional në drejtimin e fellneve, ngjyrosjen e tyre, rregulimin dhe salldimin e fellneve, gjithashtu bënë montimin balansimin e tyre

Auto Fellne EuroCom