Auto goma Uni

Fshati Çagllavicë – te rrethi

Prishtinë
Telefoni: 044/633-593

Auto goma Uni bënë shitjen e të gjitha llojeve të gomave dhe fellneve me shumicë dhe pakicë, te ne mund të gjeni profile nga më të ndryshmet dhe me dizajnet më bashkëkohore të tregut botëror. Auto goma Uni gjithashtu bënë drejtimin-rregullimin e fellneve, salldimin, montimin si dhe bënë ndërrimin e fellneve të vjetra me ato të reja. Stafi i trajnuar i kësaj kompanie ju mirëpret në çdo kohë dhe gjithmonë është në shërbimin tuaj.Orari i Punës: 08:00-20:00

Harta

Auto goma Uni

Auto goma Uni bënë drejtimin-rregullimin e fellneve, salldimin, montimin si dhe bënë ndërrimin e fellneve të vjetra me ato të reja.