Auto Sallon ALBERTI

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj

Prishtinë
Telefoni: Servisi - 044/373-373,Salloni - 044/197-172
Website: www.autosallonialberti.net

Autosalloni Alberti është salloni i parë në Kosovë, me përvojë 14 vjeqare, ne ju ofrojmë markat më të reja të veturave të prodhuesve me të njohur botëror me çmimet më të volitshme. Ne mund të ju sjellim klienteve veturën të cilën ai e dëshiron sipas kërkesës dhe shijes së klientit, gjithashtu ne për të gjithë klientët tanë ofrojmë mundësinë e blerjes së veturës përmes të gjitha bankave të cilat operojnë në Kosovë me mundësi kredie, respektivisht ofrojmë mundësinë që pagesën ta bëjnë pa interes me disa nga bankat e Kosovës. Harta

Auto Sallon ALBERTI

Shërbimet: Po ashtu bëjmë diagnostifikimin , servisimin, dhe riparimin, mbushjen e klimave e të gjitha llojeve të veturave me stafin më profesional duke përdorur aparaturën më bashkëkohore. Ne garantojmë për cilësinë e pjesëve të ndërrimit të cilat janë prodhim gjerman. Për të gjithë blerësit e veturave tona ne ju ofrojmë 20% zbritje me rastin e servisimit të veturës si dhe bejmë diagnostifikimin pa pagesë . Po ashtu bëjmë edhe shitjen e pjesëve origjinale nga gjermania për të gjitha llojet e veturave, ofrojmë mundësinë e bartjes së automjetit në tërë territorin e Kosovës

Auto Sallon ALBERTI