Auto Sallon Endriti

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj kilometri i 5-të

Prishtinë
Telefoni: 044/799-795, 049/100-566
Website: www.autosalloniendriti.com

The only man who never makes a mistake is the man who never does anything. – Theodore Roosevelt
I vetmi njeri që asnjëherë nuk gabon është njeriu i cili kurrë nuk bën ndonjëgjë. – Theodore Roosevelt
Vepro që të përfitosh! Andaj, mirë se vini në Webfaqen prezantuese të njërit nga auto sallonet më të mëdha në Kosovë – Auto Sallonit ENDRITI me seli në Prishtinë. ENDRITI është furnizues madhor me automobilat më të rinj të dizajnuar viteve të fundit nga prodhuesit më prestigjiozë evropianë e botërorë, duke plotësuar kështu dëshirat e klientëve për automobila të veçantë dhe ekskluzivë. Auto Salloni ENDRITI ka hapësirën e vet të përshtatshme ekspozuese, ku mund të shikohen tipet e makinave më të bukura, më atraktive dhe më cilësore, si në ngjyra ashtu edhe në linja aerodinamike. Këtu, padyshim, mund ta gjeni automobilin tuaj të preferuar – siç thuhet zakonisht – automobilin e ëndrrës suaj! Auto Salloni ENDRITI mund t’i kënaqë kërkesat tuaja me modelet prijatare të automobilave të spektrit më të gjerë, siç janë: Mercedes Benz, BMW, Audi, Opel, apo si Volkswagen, Seat, Renault, Peugeot, Saab etj. Çmimet janë, natyrisht, mjaft të volitshme. Urdhëroni të kontaktoni me ne përmes numrave të telefonave të vendosur në fushën kontaktuese. Ne jemi gjithnjë në shërbim tuajin.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-18:00

Harta

Auto Sallon Endriti

Auto Sallon Endriti bënë shitjen, ndërrimin e automjetit tuaj, punojmë me porosi, bëjmë transportimin e veturave nga Europa për në Kosovë si dhe anasjelltas, poashtu japim vetura me këste mujore.

Auto Sallon Endriti