Auto servis Sistem and Protrade

Rr Prishtinë -Mitrovicë Km 5

Prishtinë
Telefoni: 038/561-100, 049/168-690

Auto servis Sistem and Trade është servis i automjeteve speciale, në pronësi të Ramadan Raqi i cili me një përvojë të gjatë dhe një ekip profesional ofronë këto shërbime: riparimin e ndërruesve të shpejtësive të të gjitha llojeve të makinerive të rënda dhe të vogla. Gjithashtu bëjmë edhe montimin dhe kompletimin e auto-ambulantave, zjarrëfikësve dhe auto cisternave.

Sistem & Trade është e licencuar nga ICOOrari i Punës: 08:30 - 17:30

Harta

Auto servis Sistem and Protrade

Riparimin e ndërruesve të shpejtësive të të gjitha llojeve të makinerive të rënda dhe të vogla, gjithashtu bëjmë edhe montimin dhe kompletimin e auto-ambulantave, zjarrëfikësve dhe auto cisternave.