Auto Sherreti

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (M2)

Prishtinë
Telefoni: 038/60 60 67, 044/930-000
Website: www.auto-sherreti.com

Salloni i automobilave Auto Sherreti bën shitjen, blerjen dhe ndërrimin e të gjitha llojeve të veturave. Bëjmë transportimin e veturave nga vendet evropiane. Te salloni i automobilave Autosherreti gjeni të gjitha llojet e veturave me çmime të arsyeshme. Ne kemi dëshmuar përvojën tonë në tregtinë e automobilizmit. Ndjehuni më komod me veturat tona.

Auto salloni Auto Sherreti gjendet në  dy lokacione Prishtinë dhe Ferizaj.Orari i Punës: 09:00:19:00

Harta

Auto Sherreti

Shitblerja e veturave

Auto Sherreti