Autoshkolla Xhimi

Rr. Adem Jashari Nr.22

Gjilan
Telefoni: 044/233-021

Autoshkolla Xhimi bën aftësimin dhe regjistrimin e kandidatëve të interesuar për patent shofer me çmime dhe oferta shumë të volitshme.

 Orari i Punës: 08:00-20:00

Harta

Autoshkolla Xhimi