Autoteknik Vllahiu

Rr. Magjistralja Podujevë-Prishtinë (Sekiraqë)

Besianë
Telefoni: 044/159-144. 044/207-177, 044/339-151
Website: https://www.facebook.com/AutoTeknikVllahiu/info

Autoteknik Vllahiu ka një staf të specializuar për lëmitë adekuate të punës dhe një traditë pune shumëvjeçare që ofron garanci për shërbime të nivelit të lartë, përkushtim dhe siguri të lartë për klientët gjithashtu ofrojm auto bartje 24h.Harta

Autoteknik Vllahiu

Bëjmë riparimin e motorit për të gjitha llojet e Wolksvagen, ofrojmë të gjitha pjesët për riparimin dhe rrafshimin e kokave të motorit.

Autoteknik Vllahiu