AV Collection

Rr Garibaldi, në Pallatin e Rinisë, në Kurriz

Prishtinë
Telefoni: 044/700-111
Website: www.av-runners.com

AV Collection si përfaqësues gjeneral në Kosovë të kompanive të njohura për veshmbathje Runners & Spalding, bën shitjen e veshmbathjes me shumicë dhe pakicë në të gjitha qytetet e mëdha të Kosovës si në: Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Pejë si edhe në Maqedoni me pikën e shitjes në Shkup. Duhet të jeni të sigurt në qëndrueshmërinë e prodhimeve nga Runners & Spalding duke i parë si konkurent potencial në raport me kompanitë tjera të njohura si Nike, Adidas, etj., si në aspektin e qëndrueshmërisë, rehatisë, aspektit shëndetësor ashtu edhe atë estetik. Gjithmonë duke i qëndruar besnik trendit botëror të modës në dizajn dhe ngjyra, por sidomos duke mos humbur aspektin ekonomik.Harta

AV Collection

AV Collection si përfaqësues gjeneral në Kosovë të kompanive të njohura për veshmbathje Runners & Spalding, bën shitjen e veshmbathjes me shumicë dhe pakicë në të gjitha qytetet e mëdha të Kosovës si në: Prishtinë, Ferizaj, Gjilan, Pejë si edhe në Maqedoni me pikën e shitjes në Shkup.

AV Collection