Baki Automobile

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, kilometri i 5-të

Prishtinë
Telefoni: 038/580-494, 044/505-499
Website: www.bakiautomobile.com , http://www.facebook.com/BakiAuto?fref=ts

Baki Automobile është lider për shitje dhe servisim të veturave në Kosovë, si dhe përfaqësues i autorizuar për shitje dhe distribuim të brendit Volkswagen dhe Škoda.

Në Showroom ekspozohen modelet më të reja të veturave Volkswagen, ku klientët kanë mundësi të bëjnë edhe testimin e tyre.

Hapsira e mirëmbajtjes, servisimit dhe riparimit të automjeteve përfshinë sipërfaqe rreth 2000m² ku pranimi i klientelës bëhet nga personeli i specializuar me përvojë 30 vjeçare.

Në pjesën qëndrore janë 20 vende pune me vinça të kategorive të ndryshme. Në pjesën e dytë të objektit bëhet pastrimi gjeneral i veturave ndërsa në pjesën e tretë janë instaluar pajisje speciale për riparim dhe ngjyrosje të veturave të dëmtuara.
Depoja e pjesëve rezervë zë sipërfaqe prej 500m² ku janë në dispozicion mbi 15.000 pjesë rezervë origjinale. Në këtë objekt kolosal gjendet edhe restauranti modern ku klientët mund të presin veturën e tyre në kushte shumë komode.

Krahas profesionalizmit njerëzor te Baki Automobile shërbimi kualitativ arrihet me anë të Software-ve, kompjuterëve dhe aparaturave më të sofistikuara të cilat i rekomandon prodhuesi.Orari i Punës: 08:00-17:30
Numri i Punëtorëve: 56

Harta

Baki Automobile

Baki Automobile bën servisimin e automjeteve Volkswagen, Skoda, Audi,Seat dhe Porsche me pjesë origjinale me 2 vite garancion nga prodhuesi. Gjithashtu te ne mund të bëni diagnostifikimin kompjuterik, regllazhën, verifikimin e kilometrazhës, ngjyrosjen, riparimin e karoserisë e shumë shërbime të tjera.