Bercom Relax Furniture

Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë

Prishtinë
Telefoni: 049/748-888, 049/743-333, 045/601-602
Website: http://www.facebook.com/pages/Relax-Furniture/534610046576568?fref=ts

Relax Furniture
Ne krijojmë vlera!

Mobilieria “Relax Furniture”, është kompani vendore që funksionon si prodhuese e kuzhinave dhe divanëve të ndryshëm të një kualiteti dhe cilësie të lartë. Fillimet e kompanisë datojnë nga viti 1990, e formuar në Preshevë, fillimisht si kompani për tregtim të pajisjeve elektroshtëpiake, ku ishin të punësuar katër punëtor. Rritja e asortimanit filloi në vitin 2007, duke funksionuar si prodhues i kuzhinave dhe divanëve.
Kompania ka për qëllim përmbushjen e nevojave dhe kërkesave të klientëve, për këtë ka të angazhuar staf profesional të fushave përkatëse. Dëshmi për këtë janë punët tona të realizuara gjatë këtyre viteve si dhe vazhdimësia që kemi krijuar.
Tregu rajonal dhe Europa janë synim kryesor i kompanisë, për të qenë prezentë me produktet e një cilësie dhe kualiteti të lartë prodhuar në Kosovë.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-20:00

Harta

Bercom Relax Furniture

Relax Furniture bënë transportin, montimin dhe matjen pa pagesë në tërë teritorin e Kosovës

Bercom Relax Furniture