Besa Com

Rr. Magjistralja Prizren – Prishtinë km i 7-të

Prizren
Telefoni: 044/128-107, 045/725-572, 045/724-472
Website: http://besacom.com/ballina/

Kompania “Besa-Com” me seli në Prizren meret me shitjen e pllakave të qeramikës, të porcelanit dhe sanitaris me shumicë dhe pakicë. Kjo kompani është përfaqësuese nga Fabrikat më të njohura të pllakave të qeramikës dhe sanitarisë italiane dhe spanjolle.Harta

Besa Com