Binni

Prishtinë-Vushtrri Km 18-të

Prishtinë
Telefoni: 045/520-205, 045/522-111, 045/661-111
Website: http://www.binni.biz

Binni është një ndër kompanitë e para të Kosovës në fushën e shërbimeve dhe prodhimeve të dyerve, dritareve dhe produkteve të tjera në fushën e mobilierisë

Binni disponon me teknologjine më të mirë dhe efikase në tregun e Kosovës. Investimi në teknologji është ndër prioritetet e kompanisë , duke e konsideruar këtë komponent si shumë të rëndësishëm në plotesimin e shijeve dhe nevojave në zhvillim të konsumatorëve.

Cilesia e produkteve dhe dizajnet e tyre janë ndër më të mirat në rajon, janë lehtësisht të dallueshme nga produktet e tjera në tregun tonë dhe jashtezakonisht të përshtatshme në cmim dhe menyrë pagese.

Binni çmon lartë dhe aplikon korrektësi maksimale ndaj klientëve. Në këtë drejtim Binni zhvillon vazhdimisht mënyra dhe praktika të qasjes ndaj klientëve, për të cilat stafi trajnohet paraprakisht. Klientët e ndjejnë dhe vleresojnë korrektesinë tonë, që nga momenti që bien në kontakt me marken Binni.Harta

Binni