Bizhuteria Te Fatosi

Magjistralja Prishtinë-Ferizaj, Çagllavicë

Prishtinë
Telefoni: 044/284-109,044/162-915

Bizhuteria Te Fatosi është një ndër kompanitë më të suksesshme në Kosovë në veprimtarinë e saj, kjo kompani merret kryesisht me shitjen e këtyre produkteve: bizhuteri, syza, rrypa, orë dore, lodra për fëmijë, topa futbolli, amballazh etj. Stafi mikpritës dhe profesional i kësaj kompanie në çdo kohë ju ndihmon në përzgjedhjen e produkteve që përfaqëson.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Bizhuteria Te Fatosi

Shtije me shumicë dhe pakicë

Bizhuteria Te Fatosi