Bledi Color

Rr . K.Kumanova

Shtime
Telefoni: 044/277-487
Website: www.bledicolor.com

Kompania Bledi Color u themelua ne vitin 2001,me një objekt me sipërfaqe të vogël,dhe me një numër më të vogël të produkteve në krahasim me Programin e sotëm që kemi në shitje mbi 5000 Artikuj dhe disa nga brendet botërore.
Kompania Bledi Color nga viti 2004 ka filluar me Nuancimin e Fasadave dhe ngjyrave për mure të mbrendsme me sistemin kompjuterik Slloven “Jumix”.
Programi i fasadave dhe ngjyrave akrilike është nga prodhuesi slloven JUB dhe ka garancion 10 vjeqar dhe është i çertifikuar nga ISO 2001.Bledi Color është e profilizuar në Programin e Fasadave të shtëpive,Ngjyrave Akrilike & silikate dhe Veglave profesionale të punes. Ne ofrojm mbi 30 Brende boterore te ketyre produketeve duke mos anashkaluar edhe Produktet Vendore siç janë: Produket e Kompanise: Bunjamini, X-Fort, Graniti,Euro Fati dhe Bitex.
Jemi lider në tregun tonë komunal falë sherbimeve profesionale për Konsumatorin,përvojes në punë dhe ofrimit të produkteve cilësore dhe me cmime të volitshme për Konsumatorin.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Bledi Color