BM Events and Consulting

Rr.Garibaldi, 17/8

Prishtinë
Telefoni: 038 22 44 30
Website: www.bmevents.eu

BM Events & Consulting, është kompani konsulente e fokusuar në përkrahje të klientëve që të zhvillojnë dhe zbatojnë strategji, të cilat do të krijojnë vlera të qëndrueshme për organizatat e tyre.

Qasja jonë është pragmatike dhe bashkëpunuese e mbështetur nga eksperienca, e cila siguron përmirësim të konsiderueshëm të performancës duke tejkaluar të gjitha parashikimet.Punon 24 orë
Kryen dërgesa
Data e themelimit:

Harta

BM Events and Consulting

Shërbimet:

- Menaxhimi i Burimeve Njerëzore
- Trajnime
- Konsulencë
- Organizimi i Eventeve

BM Events and Consulting