BMW Service Meritoni

Prizren
Telefoni: 029/240-236, 044/112-905, 049/112-905

Servis i Autorizuar për BMW dhe Mini .Shërbimi më i mirë dhe i garantuar për makinën tuaj. Tashmë me 24 vjet eksperiencë garantojmë zgjidhjen e çdo problemi për makinën tuaj .Me pjesë origjinale,   shërbim i shpejtë dhe kosto të ulët. Poashtu kemi edhe auto-marimangn tonë për gjithë teritorin e Kosovës i cili vjen tek ju dhe problemi është i zgjidhur.Harta

BMW Service Meritoni