Bo Bowling

Lagjja Kalabria dhe Qendra Tregtare Albi Mall

Prishtinë
Telefoni: 044/241-251
Website: www.bo-bowling.com

Ne mund të themi me krenari se ne kemi revolucionarizuar konceptin e bowingut në Ballkan. Secili prej lokacioneve tona ofron bowling të kualitetit të lartë, shijoni një ambient ekskluziv ku çdo detaj është projektuar me një përkushtim të madhë.

Nëse kërkoni diqka të re për grupe korporatash BO Bowling ju ofron për grupet tuaja bowling kokteje dhe darkë për ngjarjet private , për të festuar ndonjë ditëlindje apo ndonjë ngjarje të veçantë.

Këto rezervime mund të bëhen në çdo kohë paraprakishtë. Ushqimi dhe pijet për grupe janë në dispozicion si dhe mund të jenë përshtatur për natën tuaj.Orari i Punës: 10:00-24:00

Harta

Bo Bowling