BP Home LLC

Rr. Josip Rela Nr 5

Prishtinë
Telefoni: 044/174-800 ,049/174-800 , 038/220-140
Website: www.bp-home.com

Misioni ynë është që të ju kushtojmë vëmendje nga afër  detajeve përgjatë operimit dhe liferimit të shërbimeve të arsyeshëm ndaj klientëve tanë, si dhe edukimi me trendet e reja dhe kulturën e jetesës. Mardhëniet që kemi zhvilluar përgjatë viteve janë po aq të rëndësishme për ne sa edhe vet puna. Që nga fillimi deri te fundi, çdo projekt do ta ketë vëmendjen dhe kujdesin më të lartë.Harta

BP Home LLC

Materiale ndërtimi për enterier dhe eksterier të importuar nga mbarë bota.
Ndërtim dhe zhvillim të projekteve të patundshmërive si ndërtime të larta dhe të ulta, dhe zhvillim të komplekseve të banimit në konceptin e lagjeve.

BP Home LLC