Business Center PAP

Rr. Besim Shala

Prizren
Telefoni: 049/ 884-048 , 045/ 306-323, 029/244-809

Jepen me qera objekte biznesi si : depo, magazina, punëtori, lokal, zyre, dyqane etj .

Prej  100m² deri në 20.000 m²  me çmime shumë të favorshme, objektet janë në gjendje shumë të mirë kati përdhes., objektet janë në gjendje të gatshme dhe me të gjitha kushtet  për punë, objektet biznesi kanë vend parkim dhe parking të mjaftueshëm.Objektet biznesi kanë infrastrukturë të favorshme për prodhimtari dhe tregti. Gjithashtu furnizohen 24/h me energji elektrike insutriale dhe ujë, si dhe me sigurim fizik dhe çasje në objekte 24/h.

MIRE SE VINI !Harta

Business Center PAP