Butiku Capone

Rr.Adem Jashari

Viti
Telefoni: 044/194-244, 044/396-879

Butiku Capone gjendet në qendër të qytetit të Vitisë , me një gamë të gjerë të veshmbathjeve për femra dhe meshkuj, frymëzuar nga trendet më të fundit. Me një përvojë disa vjeçare ka shërbyer klinetët e saj me besnikëri dhe me një lojalitet të plotë.Orari i Punës: 09:00-21:00

Harta

Butiku Capone

Shitja e veshmbathjeve për meshkuj dhe femra .