Butiku Milano Fashion

Rr. Eqrem Qabej nr 23 ( lokalet e Lesnes )

Prishtinë
Telefoni: 044/174-355

Butiku Milano Fashion u themelua në vitin 1993, ai gjendet në qendër të Prishtinës, me një traditë të gjatë në fushën e modës e veçanërisht në stilin e elegancës sjell tek ju modelet më të fundit dhe më në trend si dhe brendet e njohura siç janë: kostume Gabriel, Leonardo, Emilio Buto, Paolo Jordan, këmisha Bertone, kollare Leonardi, setra Sentorinim, jakne Camilio Povllaser etj. Butiku Milano Fashion është vendi ku gjithmonë keni zgjedhje dhe trend.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 09:00-20:00

Harta

Butiku Milano Fashion

Shitje të tekstilit

Butiku Milano Fashion