Che Bar Lounge

Rr. Fehmi Agani

Prishtinë
Telefoni: 044/343-734

CHE BAR LOUNGE është një nga baret më të frekuentuara në qytet , në këtë biznes është që nga viti 2008 , duke ju ofruar klientëve të saj shërbimin më të mirë dhe më të shpejtë të pijeve dhe ushqimit me një shije shumë të shijshme dhe të veçantë.Orari i Punës: 08.00-24.00

Harta

Che Bar Lounge

Kafe , ushqim, koktella, si dhe pije jo alkoolike dhe pije alkoolike,

Che Bar Lounge