Coquet Accessories

Qendra tregtare Grand Store

Prishtinë
Telefoni: 044/444-610, 049/638-862
Website: http://huti.eu/biznese/coquet-accessories/

“Coquet accessories”, dyqani me aksesorët më të bukur në qytetin e Prishtinës.Një dyqan me enterier modern, dizajn magjepsës, aksesorë të jashtëzakonshëm me shije dhe shumë elegancë. Kapelat, çantat,shallat, zingjirët,unazat, vathët e shumë elemete të tjera zbukuruese gjenden me shumicë në “Coquet accessories” në qendren tregtare “Grand Store” ku të gjithë klientët mund të bëjnë zgjedhje dhe mund ti gjejnë gjërat e tyre të dëshiruara. Ajo që duhet të theksohet është se çfarëdo që gjendet aty është trend i momentit kudo në botë dhe ka një kualitet shumë të lartë. Në dyqanin “Coquet Accessories” gjinden aksesorë për tinejxherë, zonja dhe fëmijë nga modele të ndryshme dhe me dizajne moderne.Harta

Coquet Accessories

Në Coquet Accessories gjeni aksesorë, bizhu, çanta, ora e  kapele dhe shumë gjëra të tjera !