Country House

Fshati Bërnicë e Epërme

Prishtinë
Telefoni: 044/656-054
Website: www.countryhouse-pr.com

Country House është një restorant i  vendosur 8 km larg nga qendra e qytetit të Prishtinës. Ajo ofron pamje të lavdishme nëpër kodrina, kodra gjelbëruar dhe ajër të freskët.

Është një vend i përshtatshëm për një drekë të shijshme gjatë ditëve të punës,  darkë me familjen dhe miqt ose mbrëmje romantike. Country House është i njohur për ushqime tradicionale, duke përfshirë edhe tava (enët furrë), fli, mantia, etj.Data e themelimit:

Harta

Country House