Danfos

Rr. Lidhja e Prizrenit PN

Prishtinë
Telefoni: 038/231-923, 044/120-619, 044-309-380
Website: www.danfos-kos.com

N.T.SH DANFOS është ndërmarrje tregtare shërbyese, e cila është themeluar në vitin 2002. Danfos është përfaqësuese e firmave të njohura botërore si: Star, Kleanvac, Dulevo etj.

Danfos është përfaqësues dhe distributor për:

Thithëse profesionale për thithjen dhe larjen e pllakave, qilimave, automjeteve etj

Thithëse shtëpiake me filtër të ujit

Thithëse elektrike industriale

Makina për pastrimin e tepihave

Makina për pastrimin e dyshemeve / polirimin

Makina me shtypje të lartë / automjete

Mjete profesionale për pastrim me dorë

Produkte kimike për pastrim me makinë dhe me dorë

Prodhimet tona janë me garancion 12 muaj dhe sigurojmë servisimin dhe pjesë origjinale të këmbimit.Kryen dërgesa
Orari i Punës: 08:00-18:00

Harta

Danfos

N.T.SH DANFOS merret me shitjen e makinave ( thithëseve ) profesionale për pastirm.

Thithëse profesionale për larjen dhe tharjen e pllakave, qilimave (tepihave) automjeteve etj

Të gjitha llojet e mopave,

Mjete për pastrimin e xhamave,

Makina për pastrimin e xhamave dhe fasadave,

Të gjitha llojet e detergjentave (Koncentrateve) për pastrimin e pllakave, tepihave,automjeteve, xhamave

Prodhimet tona janë me garancion 12 muaj dhe sigurojmë servisimin dhe pjesë origjinale të këmbimit.