DELTA Security

Rr. Enver Maloku 108

Prishtinë
Telefoni: 045-712-001, 045-589-896
Website: http://www.deltasecurity.biz/

DELTA Security SH.P.K është Kompani Private Profesionale e Sigurimit Fizik e Licencuar për Shërbime të Sigurimit Fizik dhe Elektronik.

DELTA Security ofron pako gjithë përfshirës të shërbimeve të sigurisë të dizajnuara për ti përmbushur nevojat e klientëve përfshire individë,biznese t vogla dhe të mesme,banka dhe institucione mikrofinanciare, korporata, organizata të ndryshme publike, zyra diplomatike, etj. Në përgjithësi ne ofrojmë shërbime të sigurisë për çdo klient legjitim.

Zyra qendrore e DELTA Security është në Prishtinë-Kosovë. DELTA Security ka një rrjet të gjerë të veprimit-për ofrimin e shërbimeve të sigurisë në territorin e Kosovës.Punon 24 orë

Harta

DELTA Security

Delta Security vazhdimisht punon në  dizajnimin dhe zhvillimin e shërbimeve inovative  dhe gjithë përfshirëse të cilat lehte integrohen në  operacionet tona ditore tek klientët tanë.

Shërbimet  që ne ofrojmë :

a. Zyrtar te Sigurisë (Roje)-post statik dhe patrullë

b. Sigurim I evenimeteve-tubimeve publike

c. Njësit Intervenuese patrulluese

d. Sisteme Elektronike te Sigurisë-Shitje,instalim dhe Mirëmbajtje/Servisim te sistemeve te sigurisë

e. Monitorim të  sistemeve Alarmuese(alarm I thyerjes,zjarrit) dhe Sistem të  kamerave CCTV

f. Vlerësimi I Rrezikut-Analiza e vendit

g. Konsultime rreth sigurisë

DELTA Security