Dentika

Rr. Bill Klinton (Te Santea)

Prishtinë
Telefoni: 038/523-726, 044/544-212

Dentika është e themeluar që nga viti 2001 nga  Dr Skender Hasani, me një përvojë 12 vjeçare bënë të gjitha veprimtaritë stomatologjike.Orari i Punës: 10:00-20:00

Harta

Dentika

Mbushje nanoteknologjike mbushje cezomike, kurora metalporcelan dhe kurora ziskon porcelan.

Dentika