Dino Graf

Rr. Driton Islami p.n

Ferizaj
Telefoni: 044/049/171-916,044/049/150-429, 044/668-380, 049/776-757
Website: https://www.facebook.com/ShtypshkronjaDinograf


Harta

Dino Graf

Ne bëjmë:

- Dizajnë profesional
- Libra, revista, broshura,
- Formularë administrativ,
- Katalogje të ndryshme,
- Etika të ndryshme,
- Kalendarë, postera në format të madh, vula,
- Kartvizita, bileta, ftesa,
- Reklama të ndryshme ndriçuese dhe jo ndriçuese,
- reklama 3D
- Mbishkrime të ndryshme: lapsa, shkrepsa, në tekstil etj
- Billborda, flamuj, etj.
- Ambalazhë të ndryshme prej kartoni për paketim.

Dino Graf