Dituria Reiseburo

Rr. Fazli Grajqevci 7a

Prishtinë
Telefoni: 038/229-975
Fax: 038226210
Website: www.dituria.de

Dituria Reiseburo si agjension turistik vepron tash e 17  vite,  si fillim në vitin 1996 hapi  tri përfaqësi :  në Düsseldorf e Stuttgart të Gjermanisë  dhe në Prishtinë  duke vazhduar më pas  edhe në Bielefeld  të Gjermanisë dhe në  Ferizaj- Kosovë .

Që  nga fillimi i punës e deri më sot synimi dhe fokusi ynë  ka qëne dhe  do mbetet shërbimi sa më cilësor ndaj klientit. Komunikimi i drejtëpërdrejt me pasagjerët tanë, ka ndihmuar që të arrijmë suksesin kryesor në punën dhe shërbimin ndaj tyre, por me kalimin e kohës komunikimi ynë ka vazhduar në trendin e kohës duke pasur mundësi që shërbimet tona tua ofrojmë edhe në forma tjera si: përmes  telefonit, internetit , sms-ave.

Falenderimi kryesor ju dedikohet pasagjerëve tanë që me besimin e tyre të treguar ndaj neve, kanë bërë që të arrijmë synimet tona,

Tani kur eksperienca  17 vjeçare , zgjerimi i shumë destinacioneve  të fluturimeve dhe  stafi profesional është më i kompletuar se kurrë më parë,  besojmë që  shërbimi ynë  do të jetë në harmoni me kërkesën e klientëve.

Do vazhdojmë  ti mbetemi besnik sloganit tonë:  „ Kënaqësia juaj – qëllimi ynë“Orari i Punës: 09:00-18:00

Harta

Dituria Reiseburo

Prishtinë – Dusseldorf dhe anasjelltas

Prishtinë- Stuttgart dhe anasjelltas

Prishtinë – Munchen dhe anasjelltas

Prishtinë- Hannover dhe anasjelltas

Prishtinë- Hamburg dhe anasjelltas

Prishtinë- Koln dhe anasjelltas

Shkup-Dusseldorf dhe anasjelltas

Tiranë- Gjermani

Dusseldorf, Friedrich-Ebert str 54: Tel 0211-1646406-07, Fax 0211-1646408, Mob 0172-2088365

Stuttgart, Konigstr54B Tel 0711-223701112 Fax0711-2237006 Mob 01726051140

Bielefeld,August Bebel Str 101, Tel 0521-5215401,Fax0521-5215434 Mob 0172-2198727

Ferizaj, Rr Tony Blair, 0290-327588, Fax 0290323267, Mobil 044-121136

 

 

Dituria Reiseburo