Dormeo Kosova

Bulevardi Dëshmorët e Kombit

Veternik Albi Mall kati I-rë

Rr. Garibaldi soliteri 6/1

Rr Uçk nr 74

Prishtinë
Telefoni: 038/244-644, 045 505 210, 045 505 206, 045 505 208
Website: www.dormeo-ks.com

Dormeo është brend që siguron kaulitet të lartë të gjumit dhe komfort. Ne e dimë se gjumi dhe komforti janë shumë të rëndësishme, kështu që ne sigurojmë se i ofrojmë konsumatroit më të mirën.

Produktet Dormeo ndjekin trendet më moderne në përkujdesjen e mirëqenies tuaj me materialet më moderne si dhe procedurat më të reja në përdormim të fabrikimit.

Përpjekja jonë është e konfirmuar me çmime dhe nderime, të cialt produktet Dormeo kanë marë gjatë viteve dhe nëpër gjithë botën.Harta

Dormeo Kosova